Vraag je gratis
demosessie aan

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen dankzij onze softwareoplossingen. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een adviesgesprek met één van onze experts.

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen dankzij onze softwareoplossingen. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een adviesgesprek met één van onze experts.

Registreer aan

Academy & Events

DeskDrive staat altijd klaar om jou advies te geven. Dat is immers de basis van ons partnership. Maar we gaan graag nog een stapje verder, want we willen alles uit de kast halen om je door dik en dun te steunen. Virtueel weet je intussen al heel wat over ons. Maar weet je ook wie er achter het scherm schuilgaat? Kom naar één van onze events en leer Vicky, Tonny, Ella, Seppe en Jan écht kennen!

Events

Ondernemers offline ontmoeten vinden wij nog steeds het allerleukste. In gesprek gaan over groei, noden en bezorgdheden,... of gewoon verbinden op persoonlijk niveau met een hapje en een drankje. 
Daarom organiseren we regelmatig events. 

Op onze events leren we je alle ins en outs voor het structureren en versnellen van jouw administratie. Van offerte via planning en opvolging tot facturatie en betaling: met DeskDrive gebeurt dit snel, efficiënt en overzichtelijk. Maar het kan nog beter. Op onze evenementen reiken we je graag de tools aan om nog meer uit de systemen van DeskDrive te halen.

 

Of toon ons gewoon wat je al kan op één van onze events! Misschien kunnen we je nog wel iets bijleren. Zowel een complete beginneling als een DeskDrive-expert kan hier nog iets oppikken. En wie weet kan je niet enkel je kennis, maar meteen ook je netwerk updaten!

 

 

 Ben jij klaar voor the next level? Dan nodigen we je graag uit voor onze Academy.

De DeskDrive Academy

Ben jij klaar voor the next level? Dan nodigen we je graag uit voor onze Academy. Hier gaan we samen aan de slag met handige how to’s, tips en tricks, om alle voordelen van je digitale assistent te ontdekken.

 

Elke ondernemer weet dat elke klant verschillend is en een aanpak vraagt op maat. Daarom organiseren wij ook events voor specifieke sectoren. Een architect krijgt immers met andere uitdagingen te maken dan een security expert. Op deze events leer jij hoe DeskDrive binnen jouw sector nog extra voordelen kan bieden, met aandacht voor sectorspecifieke problemen.

 

Te druk met ondernemen voor een afspraak in real life? Ook op onze webinars vind je heel wat antwoorden op al je administratieve vragen. En je hoeft er niet eens je zetel of bureaustoel voor uit.

Coworking location

Samen met Bar d'Offce stellen we werkplekken en een meetingroom ter beschikking voor coworking.

Bar d’Office is een netwerk van meer dan 40 onafhankelijke werk- & vergaderlocaties, verspreid over België. Elke Bar d’Office locatie heeft een eigen karakter en aanbod. En ze bieden duurzame mobiliteitsoplossingen door lokale en professioneel uitgeruste werkplekken te voorzien voor alle professionals, van start-ups tot ondernemers in hoofd- of bijberoep. Van de coworkende werknemer tot werkgever. We voorzien alles zodat flexwerkers efficiënt en productief aan de slag gaan en blijven. Van de reistijd die je bespaart, maak je meer vrije tijd. Dankzij onze Bar d’Office locatie in je buurt.


Meetingroom of werkplek nodig in Zandhoven? Sluit je aan bij het Bar d'Office netwerk of contacteer ons rechtstreeks voor je vaste cowork location bij DeskDrive.

 

   Ik wil een co-workingplek   


 

Deze zorgeloze ondernemers groeien elke dag
 • Ik ben nog maar net overgeschakeld op DeskDrive. Wat een verademing! Het helpt me enorm: van het sturen en opvolgen van offertes tot en met de betalin ...
  Marc van Secur Beveiliging uit Wilrijk
 • In de voedingssector moeten voedingsmiddelen en grondstoffen traceerbaar zijn. In geval van nood moet die informatie binnen de vier uur bekend zijn. V ...
  V van D uit Brasschaat
 • Als interieurarchitecte werk ik meestal aan een aantal grote projecten. Mijn administratie is dan ook beperkt. Ik gebruik DeskDrive voor de facturatie ...
  Britt van Interieurarchitect uit Turnhout
 • Al onze producten zijn gemaakt van baby-alpacawol en worden gebreid door Peruviaanse vrouwen die een eerlijk loon krijgen. We verkopen onze knitwear v ...
  Ellen van Fashionlabel LNKnits uit Antwerpen
 • Met de DeskDrive-tool staan al mijn documenten op één platform. Natuurlijk moet ik nog steeds alle gegevens zoals de onderhoudscontracten of risico- ...
  Manuel van Securiplus
 • DeskDrive is ideaal! Klik, klik, klik… waar ik normaal uren mee bezig was, klik ik nu in 5 minuten weg. Ik kan nu zelf mijn assistente iets leren, t ...
  Pascale van Bee&Cee Foods uit Schilde
 • Als web-developer was ik aan het werken met Excel, Word en andere toepassingen om een duidelijke en mooie offerte en factuur op te maken voor mijn pro ...
  Lawrence van InterDraft webdesign uit Zandhoven
Onze integraties
DeskDrive,
da’s één grote ondernemersfamilie