+32 3 369 39 70 vicky@deskdrive.com

DeskDrive next level event

Door te luisteren naar vragen en verhalen van onze klanten, kunnen we telkens weer nieuwe en nuttige functies ontwikkelen. Op die manier groeide onze administratieve software van een digitale assistent naar een echte geïntegreerde management tool; een platform waar alle medewerkers samenwerken aan een mooier bedrijf, van waaruit interne en externe communicatie kan stromen. En de ondernemer een mooi overzicht heeft en kan aansturen.

Om deze nieuwe mogelijkheden te ontdekken organiseerden we een leuke, leerrijke en inspirerende avond.
Door onze software en ondersteuning naar een hoger niveau te tillen, kunnen de bedrijven van onze klanten ook een “next level” bereiken.

Bedankt aan alle aanwezigen voor het enthousiasme, openheid en leuk samen zijn. We kijken graag even terug op deze geslaagde avond.


En nu gaan we met de nieuwe feedback die we verzamelden aan de slag om weer verder te evolueren, om DeskDrivers nog beter te kunnen ondersteunen. Onze klanten te ontzorgen, als partner naast hen te staan en samen business te bouwen.

Tot snel,

het DeskDrive team
Vicky, Tonny, Yannick en Ella

Ondernemersvrijheid

waarheid of illusie?
hoe voelt het voor jou om ondernemer te zijn?
Waarschijnlijk ben je ooit gestart vanuit de gedachte dat je als ondernemer vrij bent. Geen baas meer die je uren oplegt, zegt wat je wanneer moet doen, op vakantie gaan wanneer jij het nodig hebt?

Ervaar jij dit nog steeds zo?
Of voel je je als ondernemer toch meer gebonden? Vastgeketend aan je bedrijf: je wil beschikbaar zijn voor klanten, medewerkers tijdig aansturen en opvolgen,… een voorbeeld zijn van goede inzet, je cijfers halen,… je tijd wordt opgeslokt door de dagdagelijkse activiteiten in je bedrijf.

Hoe kan je nu toch vrij zijn en toch ondernemen tegelijkertijd?
Ken je het concept Business over Boarders?

Als je van reizen, mensen, natuur en ontdekken houdt is dit de ideale manier. Want je verblijft in een co-working crib: één week in één huis met 10 andere ondernemers, waar je de ruimte krijgt om te werken, te sparren, verbinden en plezier te maken met andere ondernemers en daarnaast ook het aanbod krijgt om even terug helemaal te ontspannen in de natuur. Je laat je inspireren op verschillende manieren en vanuit verschillende invalshoeken. Zelf ervaar ik dit als megabevrijdend, even loskomen van je bedrijf om met 100% opgeladen baterijen en nieuwe inzichten weer helemaal terug te komen.

Je vraagt je natuurlijk af, maar hoe volg ik dan mijn zaken op… hoe werk ik vanop afstand, hoe zorg ik ervoor dat wanneer ik thuiskom er geen stapels administratie op me liggen te wachten en mijn energie onmiddellijk weer onder nul gaat?

Daar zijn dan weer digitale assistenten voor. Handige softwaretools die je de mogelijkheid geven om je zaken vanop afstand te regelen. Je zet bv digitale werkbonnen of taken klaar voor je medewerkers, zij geven hun prestaties na afloop in en jij verwerkt deze op een order of factuur wanneer ze uitgevoerd zijn… allemaal vanop afstand, de ruimte en vrijheid die jij nodig hebt.

Interessant?
Ga jij voor groei, ondernemerschap EN vrijheid?
Check it out!

meer info over Business over borders: coworking crib
meer info over een digitale assistent

We are hiring!!!

We zoeken nog een 4de man of vrouw…
niet om te kaarten maar om samen met ons te groeien, zowel zakelijk als persoonlijk.


We zoeken een ambiteuze, waardegedreven en vriendelijke persoonlijkheid. Iemand die met mogelijke klanten aan tafel gaat zitten en samen met hen administratieve bedrijfsprocessen analyseert en optimalisatie met onze softwaretool voorstelt en verkoopt.
We zoeken dus een OEN: iemand die Open, Eerlijk en Nieuwsgierig is 🙂

We bieden een leuke werk- en leeromgeving, kans om jezelf te ontplooien. Toffe collega’s (al zeggen we het zelf), verantwoordelijkheid en flexibiliteit.

Meer info en mogelijkheid tot solliciteren vind je in deze link.

DeskDrive maakt een digitale map voor je boekhouder

Kwartaalaangifte… wat nu? Al mijn uitgaande facturen zijn digitaal gemaakt in DeskDrive… hoe krijg ik deze nu tot bij mijn boekhouder of in mijn boekhoudpakket?

Heel eenvoudig: DeskDrive maakt een map voor je aan met je digitale facturen. Deze kan je verzenden naar je boekhouder, hij kan deze dan opladen in zijn systeem. Of indien je zelf je boekhouding doet met een softwarepakket, kan je deze file in DeskDrive aanmaken en opladen in je boekhoudpakket.

Hoe je deze map aanmaakt zie je in het filmpje!
Veel plezier

Sla handig een document op bij je dossiers

Soms wil je extra informatie bijhouden in een dossier van bijvoorbeeld een klant, prospect of order. Dit kunnen bijvoorbeeld contracten, foto’s, schetsen, plannen, moodboards,… zijn.
Waarom zou je dit doen? Zo blijft alle informatie netjes gecentraliseerd, kunnen je collega’s de documenten ook raadplegen en vermijd je eindeloos zoekwerk.
En, je kan pdf-bestanden ook toevoegen in je offerte, factuur, bestelbon,…
Of als bijlage versturen bij een mailtje dat je via DeskDrive verstuurt.
De opgeslagen documenten zullen als suggestie weergegeven worden als je bv een factuur maakt.
In deze video laat ik je zien hoe je snel verschillende documenten kan toevoegen via de tab documenten. Je zou ook de drag en drop functie kunnen gebruiken, natuurlijk…

Kijk maar…
Veel plezier!

Betalingen opvolgen in DeskDrive: manueel

Betalingen volg je standaard op door je afschriften van online-banking op te laden en te koppelen aan facturen. Maar wat als je klant niet per overschrijving betaalt? bijvoorbeeld met cash of betaalterminal? 

DeskDrive, CRM en ERP. De software voor de organisatie van je back-office. Sneller en slimmer werken. Bespaar tijd op je administratie.

Of wat als je klant niet het juiste bedrag betaalde en je wil het factuur toch op volledig betaald zetten? Dit los je ook hiermee op.

Vanaf nu is er bij facturen ook een tab waar je een betaling manueel kan ingeven en je kan aanduiden hoe de betaling verlopen is. 
Kijk maar!

Op deze manier blijft je factuur- en betaaloverzicht steeds correct en up-to-date. Wil je zien hoe dit werkt? Klik dan nu op play op onderstaande video.
Veel plezier.

Betalingsopvolging: bankafschriften koppelen aan facturen

Stappenplan voor je betalingsopvolging:

Stap 1: download op je online-banking je bankafschriften.
Stap 2: Log in op DeskDrive en ga in het menu bovenaan naar “facturen”
Klik in de lijst “zoeken betalingen” aan,
zo kom je in het overzicht.
Stap 3: Rechtsboven klik je op de actieknop: “bijkomende acties” en selecteer daar “opladen betalingen”, selecteer het bestand van je bank en laad het op. “€ overschrijvingen koppelen aan facturen”
Stap 4: Ga terug naar het overzicht van je facturen.
Rechtsbovenaan klik je op de actieknop “€ facturen koppelen aan overschrijvingen”

Klaar…

Zo eenvoudig is het! Wil je zien hoe het werkt…
Bekijk dan deze video.

Smart tabs in DeskDrive

Terugnavigeren naar het vorige scherm, doe je in DeskDrive niet met de “backknop”. Je navigeert via de blauwe “recent-balk” naar je laatste en veelgebruikte schermen.

Met smart tabs ga je niet terug naar het hoogste niveau van je laatste scherm, maar specifiek naar de tab op dat niveau, vanwaar je dit niveau laatst verliet.

Klinkt dit als Chinees in je oren? Bekijk dan even deze vlog op ons Youtube – kanaal: DeskDrive Academy. Aboneer je en word nog sneller op de hoogte gebracht van nieuws in DeskDrive.

DeskDrive past vervaldatum automatisch aan

DeskDrive uw digitale assistent voor CRM en ERP om offertes facturen en planning te maken

Het doel van DeskDrive is om naast je professionaliteit te verhogen ook tijd te winnen als je bijvoorbeeld facturen, offertes of andere documenten aanmaakt.
Bij het aanmaken van een document krijgt dit document een datum, uiteraard.

En wat nog leuker is. Ook de vervaldatum wordt automatisch ingevuld afhankelijk van de geldende betaaltermijnen in je bedrijf.
Deze kan je natuurlijk ook nog zelf manueel aanpassen, zou dat nodig zijn.

Wanneer je de documentdatum aanpast, schuift de vervaldatum ook automatisch mee.

Bekijk het hier in dit filmpje. Veel plezier.

Zorgt voor uw administratie, facturen, orders, bestellingen en klantgegevens.

© 2018 DeskDrive

CONTACT

Langestraat 95|2
2240 Zandhoven

 vicky@deskdrive.com
+32 3 369 39 70

BESPAAR GELD!

Voor opleidingen en ondersteuning kan u de kmo-portefeuille gebruiken. Zo bespaart u tot 40% op de opleiding. 

Erkenningsnummer DeskDrive: DV.O217334

× Chat met ons