+32 3 369 39 70 vicky@deskdrive.com

waarheid of illusie?
hoe voelt het voor jou om ondernemer te zijn?
Waarschijnlijk ben je ooit gestart vanuit de gedachte dat je als ondernemer vrij bent. Geen baas meer die je uren oplegt, zegt wat je wanneer moet doen, op vakantie gaan wanneer jij het nodig hebt?

Ervaar jij dit nog steeds zo?
Of voel je je als ondernemer toch meer gebonden? Vastgeketend aan je bedrijf: je wil beschikbaar zijn voor klanten, medewerkers tijdig aansturen en opvolgen,… een voorbeeld zijn van goede inzet, je cijfers halen,… je tijd wordt opgeslokt door de dagdagelijkse activiteiten in je bedrijf.

Hoe kan je nu toch vrij zijn en toch ondernemen tegelijkertijd?
Ken je het concept Business over Boarders?

Als je van reizen, mensen, natuur en ontdekken houdt is dit de ideale manier. Want je verblijft in een co-working crib: één week in één huis met 10 andere ondernemers, waar je de ruimte krijgt om te werken, te sparren, verbinden en plezier te maken met andere ondernemers en daarnaast ook het aanbod krijgt om even terug helemaal te ontspannen in de natuur. Je laat je inspireren op verschillende manieren en vanuit verschillende invalshoeken. Zelf ervaar ik dit als megabevrijdend, even loskomen van je bedrijf om met 100% opgeladen baterijen en nieuwe inzichten weer helemaal terug te komen.

Je vraagt je natuurlijk af, maar hoe volg ik dan mijn zaken op… hoe werk ik vanop afstand, hoe zorg ik ervoor dat wanneer ik thuiskom er geen stapels administratie op me liggen te wachten en mijn energie onmiddellijk weer onder nul gaat?

Daar zijn dan weer digitale assistenten voor. Handige softwaretools die je de mogelijkheid geven om je zaken vanop afstand te regelen. Je zet bv digitale werkbonnen of taken klaar voor je medewerkers, zij geven hun prestaties na afloop in en jij verwerkt deze op een order of factuur wanneer ze uitgevoerd zijn… allemaal vanop afstand, de ruimte en vrijheid die jij nodig hebt.

Interessant?
Ga jij voor groei, ondernemerschap EN vrijheid?
Check it out!

meer info over Business over borders: coworking crib
meer info over een digitale assistent

× Chat met ons