Vraag je gratis
demosessie aan

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen dankzij onze softwareoplossingen. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een adviesgesprek met één van onze experts.

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen dankzij onze softwareoplossingen. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een adviesgesprek met één van onze experts.

Registreer aan

Succesverhalen

Kies je voor DeskDrive, dan kies je voor no-nonsense. Wij gaan samen met jou op zoek naar de juiste aanpak voor jouw bedrijf, op maat van jouw klanten. Wij reiken je de tools aan die je nodig hebt om je bedrijf en daarbij horende administratie te optimaliseren en bieden je een uitgebreide opleiding aan. Zo kan je er nadien ook effectief mee aan de slag gaan, zonder twijfels of zorgen.

 

DeskDrive gaat voor absolute eerlijkheid en transparantie. We zeggen waar het op staat en dat doen ook onze klanten. Hieronder kan je eerdere succesverhalen van enkele ontzorgde ondernemers lezen.

 

 

“Structuur in mijn administratieve chaos”

“Als kleine zelfstandige word ik dagelijks overladen met administratieve taken. Offertes en facturen opmaken, bestellingen opvolgen … Die administratieve zorgen ben ik liever kwijt dan rijk.

 

Mijn boekhouder verwees me door naar DeskDrive. Tijdens mijn gesprek met Vicky was het voor mij snel duidelijk dat ze me uit de nood zouden kunnen helpen. Tijdens het uitwerken van de aanpak op maat voor mijn bedrijf met Tonny, bleek dat er nog veel meer was waarbij DeskDrive me zou kunnen ondersteunen. Ik zocht naar een oplossing voor het vereenvoudigen van mijn facturatie en de opvolging ervan, maar uiteindelijk ben ik ook geholpen met mijn planning, het opmaken van offertes, het maken van werkbonnen, de opvolging van projecten, de facturatie én de opvolging ervan.

 

DeskDrive heeft mij enorm geholpen bij het scheppen van structuur in mijn administratieve chaos, waardoor er voor mij heel wat kostbare tijd is vrijgekomen voor andere zaken. En toeval of niet: één jaar nadat ik met DeskDrive in zee ben gegaan, is mijn omzet gestegen met € 200.000!

 

- Filip Eggermont, zaakvoerder 3TF De zwemwereld

 

 


“Een dagelijkse verademing”

“In de beveiligingssector is het belangrijk dat elk bewakingsproject volledig op de noden van de klant wordt afgestemd. Dat was tot voor kort vaak een probleem voor mij, want het is niet vanzelfsprekend om voor elke klant een eigen systeem uit te werken. Tot ik DeskDrive leerde kennen. Ik werk er nu al meer dan twee jaar mee en het is nog steeds een dagelijkse verademing.

 

Het systeem helpt me enorm, want het verbindt alles met elkaar: van het versturen en opvolgen van offertes tot en met de betalingen bij de bank. DeskDrive levert geen voorgekauwd standaardpakket, maar kan ingezet worden op maat van elke klant én op maat van elk bedrijf. Dankzij hun persoonlijke aanpak kan ook ik een meer persoonlijke aanpak bieden aan mijn klanten, dus iedereen wint.

 

Sinds ik met DeskDrive samenwerk, ben ik op elk moment van de dag slechts met één klik, één berichtje of één telefoontje verwijderd van persoonlijke hulp en begeleiding. Ook nu loop ik nog soms vast in mijn administratie, maar dan is DeskDrive er meteen om het samen met mij op te lossen. Bovendien werkt het systeem goed en snel, waardoor ik minder tijd verlies aan administratie, en meer tijd heb voor wat echt belangrijk is.”

 

- Marc Stuer, zaakvoerder van Secur Beveiliging

 

 


“DeskDrive groeit met ons mee”

“Onze handgemaakte producten worden gemaakt in ons Peruviaans fairtrade-atelier. We verkopen ze via verschillende winkels én via onze webshop. Als eerlijke ondernemer steek ik veel tijd en energie in het zoeken naar de best mogelijke materialen, die in de best mogelijke omstandigheden gemaakt worden. Veel tijd voor administratie blijft er dan niet meer over.

 

Dankzij DeskDrive vond ik een systeem waarmee ik altijd en overal het overzicht van mijn administratie behoud. Of ik nu in de winkel of in het buitenland ben, alles is altijd binnen handbereik. Zowel onze facturatie als het stockbeheer, de kassa, ons klantenbeheer en onze prospects zitten vervat in DeskDrive. Bovendien win ik veel tijd dankzij de snelle opvolging van de betalingen, want alles gebeurt automatisch.

 

DeskDrive zorgt niet alleen voor ondersteuning, ze denken ook mee met ons bedrijf. Onlangs zijn we gestart met een nieuw systeem, om nog sneller en efficiënter te kunnen ondernemen. DeskDrive stapte hier meteen in mee. Het is fijn om op je eigen tempo te kunnen groeien als bedrijf, maar met de nodige omkaderende hulp.”

 

- Ellen Kegels – Fair Fashion LN Knits

 

  

Hunker je zelf naar meer tijd om écht te ondernemen?
Of ben je zelf op zoek naar een geautomatiseerde administratie zonder gedoe?
DeskDrive helpt je ontzorgd ondernemen.

 

   Zet nu de eerste stap  


Deze zorgeloze ondernemers groeien elke dag
 • Ik ben nog maar net overgeschakeld op DeskDrive. Wat een verademing! Het helpt me enorm: van het sturen en opvolgen van offertes tot en met de betalin ...
  Marc van Secur Beveiliging uit Wilrijk
 • In de voedingssector moeten voedingsmiddelen en grondstoffen traceerbaar zijn. In geval van nood moet die informatie binnen de vier uur bekend zijn. V ...
  V van D uit Brasschaat
 • Als interieurarchitecte werk ik meestal aan een aantal grote projecten. Mijn administratie is dan ook beperkt. Ik gebruik DeskDrive voor de facturatie ...
  Britt van Interieurarchitect uit Turnhout
 • Al onze producten zijn gemaakt van baby-alpacawol en worden gebreid door Peruviaanse vrouwen die een eerlijk loon krijgen. We verkopen onze knitwear v ...
  Ellen van Fashionlabel LNKnits uit Antwerpen
 • Met de DeskDrive-tool staan al mijn documenten op één platform. Natuurlijk moet ik nog steeds alle gegevens zoals de onderhoudscontracten of risico- ...
  Manuel van Securiplus
 • DeskDrive is ideaal! Klik, klik, klik… waar ik normaal uren mee bezig was, klik ik nu in 5 minuten weg. Ik kan nu zelf mijn assistente iets leren, t ...
  Pascale van Bee&Cee Foods uit Schilde
 • Als web-developer was ik aan het werken met Excel, Word en andere toepassingen om een duidelijke en mooie offerte en factuur op te maken voor mijn pro ...
  Lawrence van InterDraft webdesign uit Zandhoven
Onze integraties
DeskDrive,
da’s één grote ondernemersfamilie