Vraag je gratis
demosessie aan

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen dankzij onze softwareoplossingen. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een adviesgesprek met één van onze experts.

Krijg grip op al je bedrijfsprocessen dankzij onze softwareoplossingen. We bespreken de mogelijkheden graag tijdens een adviesgesprek met één van onze experts.

Registreer aan

Sectorspecifieke oplossing:HVAC, zwembaden, tuinaanleg,...

 

 

Ook voor jullie sectoren zijn er een standaard oplossingen. Wil je toch nog iets extra, dat kan geregeld worden. Hieronder lichten we kort enkele standaard features uit.


Offerte opmaken bij de klant
Ga geen 2 keer terug of wacht niet langer op de goedgekeurde offerte. Met je digitale productcatalogus bij de hand, maak je op enkele minuten je offerte en leg deze onmiddellijk voor. 

Wij zorgen ervoor dat je klant geen gevoelige informatie van je scherm kan aflezen. 

Jij noteert al je materialen en werkuren, de klant krijgt een mooie offerte voor het totaalproject met foto's en technische productinformatie. Vraag meteen een akkoord of stuur de offerte na, zodat de klant via een online platform kan goedkeuren.

 

 


Voor- en nacalculatie 

Schat op voorhand in hoeveel een project je zal kosten, na leveren controleer je hoeveel dit project effectief heeft opgeleverd. 
Houdt de vinger aan de pols van je kosten en opbrengsten per project. 

 

Planning, installaties, werkbonnen en materialen

Krijg zicht op uit te voeren werken en organiseer je planning: check vooraf de benodigde materialen en welke medewerkers een installatie of onderhoud kunnen uitvoeren.  

 

 


Onderhoudscontracten

Laat geen omzet liggen, bied je klanten eenvoudig een onderhoudscontract aan. Volg de onderhouden jaarlijks op en krijg een melding als het onderhoudscontract aan verlenging toe is.

 

 

Facturatie

Overzicht op je projecten en uitgevoerde werken, geeft zicht op de te factureren zaken. Maak eenvoudigweg een factuur van je totaalprojecten, onderhouden en of werken in regie. Volg betalingen op en bezorg je facturen digitaal aan je boekhouder. 

 

 

 

   Ik wil meer info  

 

Sectorspecifieke oplossingen BanketBakkers

Voor sommige sectoren met specifieke noden is er een gerichte oplossing. 
Zo zijn er bijvoorbeeld bedrijven die zowel online en offline verkopen, maar hoe manage je de bestellingen dan? 

 

Kies voor de bestelorganisator.
Software inclusief webshop speciaal voor bakkerijen, slagerijen, traiteur,... 

 


Webshop 

Laat je klanten zelf hun bestellingen ingeven, op hun tempo, ook op momenten dat je bakkerij gesloten is.

Je volledige aanbod met één muisklik te bestellen.

Voordeel voor jou? Jij en je medewerkers spenderen minder tijd aan het opnemen van de bestelling van je klant.

Jij komt naar buiten als een professionele bakkerij, die mee is met zijn tijd.

 

 

Organisatie software

De software zorgt ervoor dat jouw bestellingen gecentraliseerd worden. Neem bestellingen telefonisch of in de winkel op via het bestelpaneel. Samen met je webshoporders komen al je bestellingen op je productie- en inpaklijsten.

 

Verder zorgt deze tool voor een overzicht van je producten, gekoppeld aan de webshop. Ook klanteninfo, facturen en betalingen volg je moeiteloos op. 


 

Interesse?
Vraag nu de brochure aan of maak een afspraak.

 

Deelgenomen aan onze wedstrijd op Broodway?

Wist je dat je op 17 seconden je atelier- of bestellijsten kan maken op basis van je bestelling?

Goed gegokt? Dan val jij in de prijzen. 


Proficiat aan de winnaars van onze wedstrijd:

Jasper De Jaeger

Ben Wijckhuys

Thierry Allemeersch

Bart Cliquez

 

Jullie ontvangen binnenkort een leuke prijs. 


Deze zorgeloze ondernemers groeien elke dag
 • Ik ben nog maar net overgeschakeld op DeskDrive. Wat een verademing! Het helpt me enorm: van het sturen en opvolgen van offertes tot en met de betalin ...
  Marc van Secur Beveiliging uit Wilrijk
 • In de voedingssector moeten voedingsmiddelen en grondstoffen traceerbaar zijn. In geval van nood moet die informatie binnen de vier uur bekend zijn. V ...
  V van D uit Brasschaat
 • Als interieurarchitecte werk ik meestal aan een aantal grote projecten. Mijn administratie is dan ook beperkt. Ik gebruik DeskDrive voor de facturatie ...
  Britt van Interieurarchitect uit Turnhout
 • Al onze producten zijn gemaakt van baby-alpacawol en worden gebreid door Peruviaanse vrouwen die een eerlijk loon krijgen. We verkopen onze knitwear v ...
  Ellen van Fashionlabel LNKnits uit Antwerpen
 • Met de DeskDrive-tool staan al mijn documenten op één platform. Natuurlijk moet ik nog steeds alle gegevens zoals de onderhoudscontracten of risico- ...
  Manuel van Securiplus
 • DeskDrive is ideaal! Klik, klik, klik… waar ik normaal uren mee bezig was, klik ik nu in 5 minuten weg. Ik kan nu zelf mijn assistente iets leren, t ...
  Pascale van Bee&Cee Foods uit Schilde
 • Als web-developer was ik aan het werken met Excel, Word en andere toepassingen om een duidelijke en mooie offerte en factuur op te maken voor mijn pro ...
  Lawrence van InterDraft webdesign uit Zandhoven
Onze integraties
DeskDrive,
da’s één grote ondernemersfamilie